Консултантски услуги  
       “Макаров & Синове" ООД е Вашият професионален партньор в бизнеса с държави от Европа, Северна Африка и Близкия изток . Фирмата оказва компетентна помощ и пълно съдействие на чуждестранни фирми, готови да се реализират или инвестират в България.

Президент на фирма “Макаров & Синове”ООД е Емил Макаров. Завършва Френски лицей в София и Висш Търговски Институт (SGH) във Варшава.


          • Заема длъжността Изпълнителен директор като член на Управителните съвети на “Балкан Холидейс – Варшава”, “Фармахим холдинг” и “Софарма - Poland”.

         • Работи като търговско-икономически съветник в посолствата на Р.България в страните от Магреба и Ливан. Осъществява успешна реализация на тези пазари на водещи по това време български фирми като “Фармахим”, ”Химимпорт”, ”Главболгарстрой”, ”Техноекспортстрой”, ”Инжстрой”, “Елпром”, ”Агромашинимпекс”, ”Випом” и много други.

         • Въвежда на българския пазар мултинационални компании като ISP – USA, ATOFINA – Франция, AVRACHEM – Швейцария, редица фирми от Полша, Ливан, Тунис, Алжир и други.

           • Емил Макаров е почетен член на Българо - Полската Търговско Промишлена Камара. Удостоен е с наградата "Бяла врана" за принос към полското общество.
           • Вицепрезидент на Асоциацията за приятелство между България и Алжир
           • Съучредител на Софийска Търговско - Промишлена Камара

http://biblio.bg/Роден-в-социализма/Емо-Макаров/100-01-44821-44821?type=1

 


Препоръки


  контакти ClickDot Ltd. - Software and web solutions