Представителства » Оферти  
Европейско първенство по петанк 2019
   Albena Resort, Bulgaria
March 6, 2017 ·
Албена ще отбележи 50 - годишния си юбилей с европейско първенство по петанк. За втори път в историята си Албена ще бъде домакин на европейско първенство по петанк.
Проявата ще бъде част от празничния спортен календар и ще се проведе от 17 - ти до 19 - ти септември 2019 г., когато Албена ще отбележи 50 години от създаването си.
Вижте цялата новина на: http://albena.bg/bg/news/view/id/956
#AlbenaResort #Албена #Петанк #Petanque #Спорт #СпортВАлбена #SportInAlbena

Българо - Алжирски форум 23.11. - 26.11.2016 г.
 
На 24.11.2016 г. се проведе Българо - Алжирски форум. Събитието се състоя в хотел "Легенди"в  София. Участие взеха над 30 алжирски фирми от водния,енергийния, строителния, фармацевтичния и аграрния сектор.

http://www.bcci.bg/news/10752

http://www.elmoudjahid.com/fr/actualites/100841

http://www.djazairess.com/fr/lefinancier/5284 
 
Българо-тунизийски бизнес форум, 16-19.02.2016 г., гр. София, България
 
Емил Макаров съвместно със Софийската търговско-промишлена камара организира Българо - тунизийски бизнес форум на 17 февруари 2016г. /сряда/. Форумът ще се проведе в хотел Даунтаун град София, бул. „Васил Левски“ №27А, в зала 1 от 10:00 ч. Програмата на мероприятието включва – регистрация, официална част, кафе пауза/обяд и В2В срещи. На 17-ти вечерта е предвидена официална вечеря в ресторант Two Candles, с куверт от 30 лева (заплаща се на рецепцията на хотела в деня на събитието).
През последните години сътрудничеството между България и Тунис в областта на инвестициите и търговско-икономическите отношения не е развито на достатъчно високо ниво, което се предполага от икономическия потенциал на двете страни. Стокооборотът между двете държави е най-висок през 2013 г., когато възлиза на 252,7 млн.щ.д.но през 2014 г. и 2015 г. се наблюдава съществен спад като за първото полугодие на 2015 г. възлиза на 75,79 млн.щ.д. Основни стоки, които страната ни изнася за Тунис са нефтени масла и масла от битуминозни минерали, пшеница и смес от пшеница и ръж, части, изключително или главно предназначени за уредите. Вносът от Тунис се състои предимно от отпадъци и отломки от мед, рафинирана мед и медни сплави, други изделия от цинк, печатни платки.
Във форума се предвижда да вземат участие Заместник-министърът на икономиката на България, г-н Любен Петров, Председателят на Софийската търговско-промишлена камара г-н Георги Чернев, представители на Посолството на Тунис в Белград, представители на тунизийските фирми. Бизнес делегацията включва фирми от следните области: козметика, материали за строителството, туризъм, хранително вкусова промишленост, кинкалерия, образование и др.
Регистрацията на фирмите, желаещи да вземат участие в събитието ще се извършва от 9,00 часа на рецепцията в хотел Даунтаун. Участието на форума е безплатно. Предвиден е превод - български - френски език за официалната част.
За въпроси и подробности относно събитието може да се обръщате към г-н Емил Макаров на телефон 0888908860 или e-mail emomakarov@yahoo.com .
 
Предстоящи бизнес делегации 2019 година
 
  • Бизнес делегация Алжир
  • Бизнес делегация Полша
  • Европейско първендство по петанк за мъже 2019 г.
  • Турнир за купата на Каварна по петанк
  • Европейско първенство по петанк за ветерани 2019 г. 
  • Турнир "Primorsko Open" в ММЦ Приморско 
Търговски вестник, брой 40
  http://www.scci.bg/resources/Targovski%20vestnik%20broj%2040%202%20394.pdf

Български фирми в Полша
  http://www.scci.bg/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=8885&mode=thread&order=0&thold=0
БИЗНЕС ДЕЛЕГАЦИЯ ПОЛША - ВАРШАВА, М. ОКТОМВРИ 2014
  През октомври съвместно Българо - Полската търговска Камара и Софийска Търговска Камара ще организираме неголяма бизнес делегация до Полша - Варшава. Ще се проведе двустранна среща с представители на полския бизнес. Наш домакин ще бъде Варшавската Търговско Промишлена Камера. Ще се подпише договор за сътрудничество между Варшавската и Софийската Камари.
http://www.scci.bg/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=8449&mode=thread&order=0&thold=0

 
Бизнес делегации организирани съвместно със Софийска Търговско-Промишлена Камара за 2010 г.
  Алжир и Тунис

www.scci.bg/resources/Targovski%20Vestnik%20broi%2012.pdf


"Със съдействието на Софийска и Алжирска Търговско-Промишлена Камара в периода 13.03. - 17.03.2010 г. делегация от български бизнесмени посети последователно Алжир и Тунис. Водач на делегацията бе Емил Макаров, който е доказан специалист в страните от Магреба. И в двете страни срещите бяха проведени с активната помощ на посланиците ни в Алжир и Тунис. В делегацията бяха включени водещи фирми в областта на машиностроенето като "Випом" АД, "Балканкар", "Елпром - зем" и други, които са имали сериозни позиции на тези пазари в далечното минало. Липсата на търговско-икономически служби в Алжир и Тунис и годините на прехода, през които мина България се отразиха негативно на износа ни към тези традиционни за нас пазари. Затова при изключително голям интерес бяха проведени десетки срещи с местни фирми. Подобни инициативи са много полезни за възстановяване на българските позициите в тези държави."
Търговски вестник, брой 12
 
  контакти ClickDot Ltd. - Software and web solutions